Összenéztél valakivel a Fishingen, a Kolorádón vagy a Soundon? Elnézegetnéd még máskor is?

Összenéztél valakivel a Fishingen, a Kolorádón vagy a Soundon? Elnézegetnéd még máskor is?

A héten hivatalosan is beindul a fesztiválszezon, szerdától szombatig tart a Fishing on Orfű, a Kolorádó és a Balaton Sound is. Ennek örömére visszatér a 444 legromantikusabb villámrovata a Láttalak Csütörtök, egy fesztiválos különkiadás keretein belül pedig egész héten várjuk az égbekiáltó látásokat!

Táncoltál valakivel a Kolorádón, de elszaladt térerőt keresni, mielőtt elkérhetted volna az instáját? Együtt ücsörögtetek az orfűi tóparton, de a haverja hirtelen elrángatta? Netán segítettél valakinek guggolni a kondigépeknél a Soundon, és azóta sem megy ki a fejedből az a vádli?

Írj nekünk üzenetet az összes apró részlettel együtt, ami segíthet a rejtélyes kiszemelt megtalálásában, mi pedig megpróbáljuk felkutatni, hogy mielőbb sikerüljön a viszontlátás! Keressetek minket Instagramon, vagy ha hagyományosabb szerelmesek vagytok, írjatok a [email protected] vagy a [email protected] email-címekre, és küzdjünk együtt az elszalasztott lehetőségek ellen!

Csak egy példa:

Te: Felszaladtál a színpadra a 30Y alatt, és annyira szép volt a bajszod, hogy onnantól Beck Zoli helyett már csak rád és a petőfis arcszőrzetedre figyeltem.

Én: Az első sorban álltam rózsaszín halászsapkában, és segítettem neked átmászni a kordonon a biztonsági őr elől.

Azóta is csak arra gondolok, hogy veled kibogoznám télen, amit nyáron összekuszáltunk. Jelentkezz!

Ha pedig kíváncsiak vagytok az összes korábbi világrengető látásra, akkor itt tudjátok őket elolvasni.

Read More

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required