Kylie Jenner, Kjendis | Fansen raser atter en gang: Mener Kylie Jenner er «skamløs»

Kylie Jenner, Kjendis | Fansen raser atter en gang: Mener Kylie Jenner er «skamløs»

Det virker som at fansen elsker å hate Kardashian/Jenner-familien, og opp gjennom årene har alle familiemedlemmene blitt hardt kritisert for blant annet «blackfishing», utdaterte kostymer som de nå hjemsøkes av, og ikke minst for lettkledde antrekk.

Derfor er det kanskje ikke overraskende at fansen igjen har gått til «angrep», denne gang mot Kylie Jenner (24). Det er ingen tvil om at hun lever et liv i luksus mange bare kan drømme om, og fansen får ofte et innblikk i hennes glamorøse liv.

Nylig delte hun nok et bilde som viser godene rundt kjendislivet, og mange tok til kommentarfeltet for å gi sin mening.

Smakløst

lørdag publiserte Jenner et bilde av henne og kjæresten, Travis Scott (31), foran det som ser ut til å være et av hennes privatfly. Selv om bildet er svart-hvitt er det trolig Jenners rosa privatfly som står klar til en avreise.

Med bildeteksten «Vil du ta mitt eller ditt?» falt ikke bildet i god jord hos alle. Fansen mener det er smakløst fra Jenner sin side når hun viser frem de mange ekstravagante kjøretøyene i bakgrunnen.

Bildet, som har fått over 32.000 kommentarer, er «upassende» å publisere, skal man tro de som har lagt igjen en kommentar.

Les også: Khloé Kardashian venter sitt andre barn med skandale-eksen

Reaksjonene som har rent inn skyldes blant annet at vi nå lever i en tid hvor global oppvarming er mer truende for menneskeheten enn noen gang, noe som tas på alvor mange steder i verden. Men fansen mener Jenner bryr seg svært lite om dette.

– Hvorfor må jeg bruke pappsugerør mens du pumper ut tonnevis med karbon, spør en bruker seg i kommentarfeltet.En annen bruker legger til at det er «trist å se rike mennesker som skamløst viser frem hvordan de bidrar til klimaendringene ved å benytte privatfly framfor å kjøre bil».

– Jeg hadde vært flau over å legge ut dette, skriver brukeren videre.

Punger ut for «forurensning»

Når den kjente reality-familien skal ut og reise gjøres ikke det på vanlig sett – familien er nemlig kjent for sine mange privatfly. I den første sesongen av «The Kardashians» viste Kim Kardashian (41) stolt frem sitt luksusfly kalt «Kim Air».

Les også: Ektemannens sidesprang sikret Ivana Trump et liv i luksus: – Hun ydmyket meg

Privatflyet kostet 41-åringen dyrt, og det ryktes at den estimerte verdien er 1,5 milliard norske kroner. Det virker som at hun tok inspirasjon fra lillesøster Kylie som også har et eget privatfly med lignende navn, «Kylie Air».

I 2020 skal sminkemogulen ha punget ut 732.000 millioner kroner for et rosa luksusfly. 24-åringen har tidligere møtt motbør for å reise korte avstander med det lite miljøvennlige transportmiddelet, og forrige måned fikk hun høre det da hun tok en 30 minutters flytur til Palm Springs, noe blant annet Daily Mail omtalte.

I bakgrunnen på Jenners Instagram-bilde kan man også skimte en luksusbil av merket Rolls Royce som ofte er verdt opptil flere millioner. Det får også fansen til å rynke på nesen, og igjen mener det er smakløst å vise frem rikdommen sin mens andre sliter med å få endene til å møtes.

– Dette er grunnen for at vi må skatte de rike, skriver en i Instagram-innlegget.Read More